Файл:Escut de Burjassot.svg

АгӀонан чулацам кхечу меттанашкахь тӀекхочуш бац.
ХӀара агӀо Википеди чуьра йу — маьрша энциклопеди

Оригиналан файл(SVG-файл, лартӀахь йу 756 × 864 пиксель, файлан барам: 123 Кб)

ХӀара файл Викиларма чуьра йу и лело йиш йу массо проекташкахь. Цунна хаам гайтина лахахь. Файл Викилармехь

Файлах лаьцна

Цуьнах лаьцна
Català: Escut de Burjassot (l'Horta Nord).
«Adopta la forma de l'escut espanyol [en realitat francés: quadrilong i apuntat] truncat i mig partit. En la meitat superior sobre fons atzur, castell somat per mitja lluna i flanquejat de dos pins, tot això com al·lusió directa a la suposada etimologia de la paraula "Burjassot", d'origen àrab, composta, segons es creu, dels vocables "burg" (torre) i "Sot" (bosc), segons l'historiador Escolano. / La meitat inferior queda partida en dos quarters: a l'esquerra, l'escut del més important dels primers senyors, Misser Domingo Mascó, a qui el Rei Joan I va concedir, el 25 d'octubre de 1389, els drets del terç delme i el del Monedàtic del lloc de Burjassot i els seus termes. De com era l'escut de l'aclarit valencià tenim referència exacta per la "troba" CCCIX de Mossén Febrer, que el descriu "amb torre e cigonya a camp colorat". / En el quarter de la dreta veiem sobre camp de plata la Creu Patriarcal de Sant Joan de Ribera, creu en or amb la balança de la Justícia, la qual al llarg de molts anys ha sigut l'escut semioficial del poble, i és el símbol del titular de l'Arxiprestal de Sant Miquel Arcàngel. / Entre la punta de l'escut i els quarters inferiors hi ha un espai ocupat per un dels 41 pilons de les Sitges. / L'escut va circumval·lat per una llegenda, "Cuncta adversa fuget prospera cuncta serat" (Espanta l'advers, fomenta el favorable) presa d'un vers que va manar pintar Sant Joan de Ribera en el saló d'actes de l'històric castell. / Una corona de marquesat, lleugerament modificada, serveix de rematada a l'escut» (Dades històriques sobre l'escut de Burjassot).
Español: Escudo de Burjasot (Valencia).
«Adopta la forma del escudo español [en realidad francés: cuadrilongo y apuntado] cortado y medio partido. En la mitad superior sobre fondo azur, castillo supermontado por media luna y flanqueado de dos pinos, todo ello como alusión directa a la supuesta etimología de la palabra "Burjasot", de origen árabe, compuesta, según se cree, de los vocablos "burg" (torre) y "sot" (bosque), según el historiador Escolano. / La mitad inferior queda partida en dos cuarteles: a la izquierda, el escudo del más importante de los primeros señores, Micer Domingo Mascó, a quien el Rey Juan I concedió, el 25 de octubre de 1389, los derechos del tercio diezmo y el de Monedático del lugar de Burjassot y sus términos. De cómo era el escudo del esclarecido valenciano tenemos referencia exacta por la "troba" CCCIX de Mosén Febrer, que lo describe "con torre e cigüeña en camp colorat". / En el cuartel de la derecha vemos sobre campo de plata la Cruz Patriarcal de San Juan de Ribera, cruz en oro con la balanza de la Justicia, la que a lo largo de muchos años ha sido el escudo semioficial del pueblo, y es el símbolo del titular de la Arciprestal de San Miguel Arcángel. / Entre la punta del escudo y los cuarteles inferiores hay un espacio ocupado por uno de los 41 tetones de Los Silos. / El escudo va circunvalado por una leyenda, "Cuncta adversa fuget prospera cuncta serat" (Ahuyenta lo adverso, fomenta lo favorable) tomada de un verso que mandó pintar San Juan de Ribera en el salón de actos del histórico castillo. / Una corona de marquesado, ligeramente modificada, sirve de remate al escudo.» (Datos históricos sobre el escudo de Burjassot).
Терахь
Хьост Сан болх (based on [1])
Автор Mutxamel
Кхин версеш

Лицензи

Public domain Аса, хӀокху произведенин авторийн бакъо йолучу, иза йукъараллин рицкъан дӀало. ХӀара бакъо лелаш йу дуьнена массо меттигехь.
Цхьайолу пачхьалкхашкахь юридически магийна дац, иштта делахь:
Аса массарна а бакъо ло хӀара произведени шайна луург деш лело цхьаа тӀедиллина хӀума а доцуш, Ӏедало де бохург дичахьана.
Insignia Это изображение содержит флаг, герб, гербовую печать или другие официальные знаки отличия. Использование этих символов ограничено во многих странах. Данные ограничения могут применяться независимо от статуса лицензирования.
 = 

“Sable, a lion
rampant or”
Это изображение герба не совсем такое же, как то, что используется соответствующим муниципальным образованием, органом управления или организацией.
Этот геральдический герб был составлен на основании его письменного описания, называемого блазон. Любое изображение герба, соответствующее его описанию, считается геральдически правильным. Другими словами, может существовать несколько различных художественных интерпретаций одного и того же герба. Официальная иллюстрация, использующаяся муниципалитетом/органом управления/организацией, скорее всего, защищена авторским правом и не может быть использована здесь.

català  deutsch  english  español  français  italiano  беларуская (тарашкевіца)  nederlands  русский  македонски  lëtzebuergesch  svenska  suomi  українська  ไทย  日本語  中文(简体)  中文(繁體)  +/−

Куьг

ТӀетоха кху могӀанан тӀе хӀокху файлах лаьцна хаам

ХӀокху файл тӀера элементаш

гойту объект

ХӀокху билгалонан цхьадолу маьӀнаш ду элемент йоцуш

MIME-тип оьрсийн

image/svg+xml

Файлан истори

Тlетаlаде терахь/хан, муха хилла хьажарна и файл.

Терахь/ХанЖимаФайлан барамДекъашхоБилгалдаккхар
карара2023, 16 март, 10:58Жимо верси 2023, 16 март, 10:58756 × 864 (123 Кб)Macondocolors
2019, 31 октябрь, 16:59Жимо верси 2019, 31 октябрь, 16:59756 × 864 (250 Кб)MacondoColors (annex IV del Decret 72/2015 del Consell)
2018, 20 август, 06:46Жимо верси 2018, 20 август, 06:46756 × 864 (250 Кб)Macondocorona i mobles
2016, 7 март, 18:56Жимо верси 2016, 7 март, 18:56756 × 976 (304 Кб)MacondoEscut (quadrilong i apuntat), filacteri i altres detalls.
2009, 2 февраль, 23:25Жимо верси 2009, 2 февраль, 23:25711 × 990 (267 Кб)Mutxamel{{Information |Description={{ca|1=Escut de Burjassot, Horta Nord.}} |Source=Obra pròpia (own work) |Author=Mutxamel |Date=2-2-2009 |Permission= |other_versions= }} based on [http://www.burjassot.org/web3/ciud_escudo.aspx] <!--{{ImageUpl

ХӀара файл лахарчу 1 агӀонгахь лелош йу:

Глобалан файл лелор

Метахаамаш