Файл:Escudo de Torlengua.svg

АгӀонан чулацам кхечу меттанашкахь тӀекхочуш бац.
ХӀара агӀо Википеди чуьра йу — маьрша энциклопеди

Оригиналан файл(SVG-файл, лартӀахь йу 510 × 833 пиксель, файлан барам: 393 Кб)

ХӀара файл Викиларма чуьра йу и лело йиш йу массо проекташкахь. Цунна хаам гайтина лахахь. Файл Викилармехь

Файлах лаьцна

Цуьнах лаьцна
Español: PRIMERA.- El escudo ha de ajustarse a la forma y medidas de "escudo francés"; es decir, conformado el espacio del rectángulo imaginario, en ángulos rectos, en la parte del "jefe", es decir la parte de arriba; y, en semicírculo, la correspondiente a la "punta".

SEGUNDA.- El campo del escudo se reparte en dos cuarteles, iguales verticales; es decir, se encajan los componentes - símbolos en el tradicional "escudo partido".

TERCERA.- En el cuartel primero o diestro, aparece como elementos sustantivo y central los almenados remates de una torre, que bien puede figurarse como torre almenada. en la perspectiva y para que dé impresión de más alta y lejana, puede dibujarse sobre las cimas de colina, serrezuela o montaña de más empaque. Se trata de plasmar en el símbolo, el nombre del pueblo: TORLENGUA, en un verdadero fonema íntegro, pues el nombre actual TOR-LENGUA, es abreviatura "TOR" de "Torre", y "LENGUA" de "legua" que equivale a distante, alta o lejana. La impresión de la torre debe, pues, responder a la idea heráldica de una torre naciente. En el cuartel segundo o siniestro han de figurar UNA CRUZ ESTRELLADA DE OCHO PUNTAS, es decir, una cruz estrella, para incorporar en el blasón de Torlengua, si bien sea en esquema, el símbolo del Señorío de los Rojas, al que perteneció; y cuyo escudo de armas, de los Rojas, lleva cinco estrellas puestas en sotuer, sobre la cruz estrella vendrá un chebrón que de un modo generalizado se usó para distintivo de fronteras, estando como está Torlengua entre los viejos Reinos de Castilla y Aragón, lindante a términos de uno y otro.

CUARTA.- Al timbre y por estar Torlengua siglos pasados calificada como lugar, en territorio de Señorío, corona mural de seis torres bien despiezados los sillares.

QUINTA.- Debe inscribirse, sobre o bajo el blasón, en gótica adornada o mayúsculas, en cualquier caso, el nombre del municipio para el que se compone, es decir: TORLENGUA (el rótulo nombre de la localidad puede eliminarse en la reproducción de sellos, membretes u otras estampaciones impresas; pero a otros varios efectos publicitarios puede ser útil disponerlo). SEXTA.- Los metales han de conformarse: primer cuartel, campo de azur, torre naciente de plata y cumbre - apoyo natural; segundo cuartel, campo de gules, estrella cruz de oro y chebrón de plata. Corona mural en plata.
Терахь 06-08-2012
Хьост Сан болх
Автор Dgarcia29

Лицензи

Аса хӀокху произведенин авторо, сай лаамца йаржайо и хӀокху лицензица:
w:ru:Creative Commons
авторш билгалбар йаржа йан мега оцу хьолаца
ХӀара файл лело йиш йу Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported лицензица.
Хьа йиш йу маьрша:
  • произведени йаржо – копи йан, йаржо а, хӀара произведи дӀасайекъа а.
  • арахецарш кхолла – хӀара произведени дӀасайекъа
Лахара хьолаца лело мега:
  • авторш билгалбар – Ахьа авторш билгалбан беза (хьост) кхин авторо йа лицензи хӀотточо билгалйина бакъо (амма авторо ахьа дешдерг кхобалдина санна ма-хилийта).
  • йаржа йан мега оцу хьолаца – Хьайна хӀара хийца йа хӀокхунах кхин произведени кхолла лууш делахь, хьа йиш йу хилла произведени хӀокху йа цуьнца йогӀуш йолу лицензица йаржо.
GNU head Магадо хӀара документ копеш йан, йаржо йа хийца а хӀокху GNU Free Documentation License лицензица верси 1.2 йа цул хьалхарниг, маьрша программа латточу фондас арахецна, хийца цалуш долу дакъошца, йоза доцуш, цхьалхачу а, тӀаьхьарчу а мужалтан тӀехь. Лицензин копи йу дакъа чохь GNU Free Documentation License.
Хьан аьтту бу лицензийн йукъара муьлха цхьаъ харжа.

Куьг

ТӀетоха кху могӀанан тӀе хӀокху файлах лаьцна хаам

ХӀокху файл тӀера элементаш

гойту объект

ХӀокху билгалонан цхьадолу маьӀнаш ду элемент йоцуш

MIME-тип оьрсийн

image/svg+xml

Файлан истори

Тlетаlаде терахь/хан, муха хилла хьажарна и файл.

Терахь/ХанЖимаФайлан барамДекъашхоБилгалдаккхар
карара2012, 7 август, 20:34Жимо верси 2012, 7 август, 20:34510 × 833 (393 Кб)Dgarcia29Cambio tamaño estrella.
2012, 6 август, 21:12Жимо верси 2012, 6 август, 21:12510 × 833 (393 Кб)Dgarcia29{{Information |Description ={{es|1=PRIMERA.- El escudo ha de ajustarse a la forma y medidas de "escudo francés"; es decir, conformado el espacio del rectángulo imaginario, en ángulos rectos, en la parte del "jefe", es decir la parte de arriba; y,...

ХӀара файл лахарчу 1 агӀонгахь лелош йу:

Глобалан файл лелор

ХӀара файл лелош йу лахахь гайтина йолу википедеш чохь: